PK Keränen – Hørestua (Avlyst på grunn av Covid-19)

Dato: 22. oktober 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Aktuelt | Konsert

KONSERTEN MÅ DESSVERRE AVLYSES DA ARTISTEN IKKE KAN KOMME TIL NORGE SLIK KARRANTENEBESTEMMELSENE ER FOR TIDEN.
Gnisten for å spille gitar ble tent hos PK når han hørte en nabo spille temamusikken til “Bonanza” på elektrisk gitar. Når han var elleve fikk han første gitar, bygget av sin fra som var snekker. Forsterkeren var et radiokabinett med rørforsterker. Hans første store musikalske inspirasjon kom i fra Slade og albumet Slayed, og den store øyeåpneren kom med pønkrokkens storheter som: The Ramones, Sex Pistols, Johnny Thunders and the Heartbreakers.
Hans første band var Matti Mäd & SS, et pønkrock band som spilte egne sanger. 22-Pistepirkko ble sannet i 1982 og holdt det gående til lørdag 22 October 2015.
Mandag 24 oktober i 2015, startet han på det som hadde vært en lang drøm – sitt eget album. Målet var å finne ut om han kunne greie seg uten band og å finne ut hva slags sanger han egentlig var. Drømmen var å kombinere litt av alt han likte; mørk og mumlende rock´n roll, simple poplåtet and rolige låter med fine melodier. Et annet mål var å lære å stole på seg selv som solo-artist; albumet skulle ikke høres ut som fra en band, men fokusere på hans vokal, gitar, rytmeboks og, om nødvendig tangenter og andre ting. Den tredje og kanskje viktigste målet var å ikke høres ut som noen andre enn seg selv.

Debutsingelen hans «Let Go» er en en sentral del av soundtracket til den norske tv-serien «Mellom oss».
Denne kvelden vil bli en unik mulighet til å få et nært møte og bli kjent med stemmen og gitaristen fra 22-pistepirkko.